Termeni & COndiții

Accesarea și utilizarea acestui magazine online, implică acceptarea de către client a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.Informații despre produse


Afterlife.ro încearcă să îți prezinte cât mai corect și mai apropiat de realitate culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs.

ATENȚIE: trebuie ținut cont de faptul că pot există diferențe între culorile de pe display-uri și cele reale ale produselor.


Comenzi


Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON. Prețurile afișate nu conțîn taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factură fiscală.

Factură fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile făcute în zilele lucrătoare, sunt expediate în 1 -4 zile lucrătoare prin curier.

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest magazin online se consideră un contract între client și colaboratorul FEIER-LEF LUCIAN NICU MIHAI (II) și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că FEIER-LEF LUCIAN NICU MIHAI (II) se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.


Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe site atunci când considerăm că acest lucru este necesar.


FEIER-LEF LUCIAN NICU MIHAI (II), folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.


Înregistrarea ca membru


Pentru crearea contului de client ești de acord să furnizezi informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

În cazul în care considerăm că obligația această nu este respectată, ne rezervăm dreptul să va blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

Autentificarea că membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Confidențialitatea datelor personale

Kiwi-store.ro se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicită suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Kiwi-store.ro numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

Limitare de responsabilitate

Că urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
conținutul sau natură site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.
Ne rezervăm dreptul de a refuză o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

produsul comandat nu este pe stoc
identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o oferta promoțională.
Dacă intervin probleme la o comandă va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.